Tänään on ollut väsynyttä ja ahdistavaa. Ajatukset lähti sitten kunnolla päässä liikkumaan. Onneksi toisen ihmisen pelkkä hymy saa asiat paremmiksi. Se, että näkee toisen hymyn ja kuinka se tekee asioita niihin keskittyen, saa mielen paremmaksi. Se, että on ihminen tukena ja haluaa auttaa, saa mielen paremmaksi. 

Tänään koitin jälleen kerran saada kimppuun ilmavuutta. No, toisella kerralla sainkin sitä siihen ja oli hyvä siihen asti kunnes sidoin sen. Tietenkin ne kaikki tiivisty, eikä ollut lähelläkään sitä mitä piti. Eiköhän sekin ala luonnistumaan, kunhan tarpeeksi harjoittelee.

Oli joku mukamas hyväkin juttu mielessä mitä tänne kirjottaisin, mutta se nyt johonkin katosi samantien kun aloin kirjoittamaan. Josko sitä tässä nyt sitten alkaisi vaikka lukemaan aku ankkaa. Tärkeä tieto. Niin ja tuli mieleen, että piti jotain kirjoittaa minun housuista, joihin olen rakastunut uudestaan. Niiltä vuosilta kun iältään vielä oli teini,henkisesti olen aina, mutta itse tuunatut ja rikkinäiset farkut. Ah, niin kotoisat ja mukavat!

Ps. MIKSI mun jästipää kissojen on aivan pakko aina kaapia raksuja kiposta niinkun olisi hiekkalaatikolla ja sitten koko keittiö on niissä raksuissa?